ТОВ "Санрайз" заявив про цілковиту підтримку впровадження електронного квитка у місті.

Читайте також: У громадському транспорті Луцька можна буде розраховуватись готівкою під час перехідного періоду

Про це повідомляє ІА ВолиньPost із посиланням на адміністрацію підприємства.

"Ще в 2017 році підприємство самостійно впроваджувало на одному з маршрутів міста можливість оплачувати проїзд безготівково, а у 2018 р. місцева влада підтримала наше підприємство на рівні міста та запровадила обов’язковою процедурою оплати електронними квитками для всіх перевізників з кінця 2019 року, про що ми беззаперечно вдячні", – кажуть на підприємстві.

"Правильно впроваджений даний метод оплати дасть можливість для перевізника отримувати повний дохід на підприємство за проїзд пасажирів, унеможливить приховування виручки водієм та дасть змогу вести правильний облік доходів та витрат", – йдеться у повідомленні "Санрайзу".

Читайте також: У громадському транспорті Луцька встановлять камери відеоспостереження

Раніше перевізники у Луцьку заявили про те, що не вийдуть на маршрути через впровадження електронних квитків, що, за їхніми словами, означало б значні збитки для їхніх підприємств.

Наразі ж у "Санрайзі" наголошують, що непорозуміння та суперечки стосувалися "виключно деяких пунктів договору з Оператором з впровадження системи – компанією "Сіті Кард Систем" і жодним чином не стосувались договору з містом, їх нарешті вдалось виключити за сприяння керівництва Луцької міської ради.

Додають, що на чергових перемовинах у Луцькій міській раді узгодили уникнення спірних моментів у договорі з оператором впровадження системи, врахували перехідний період для впровадження електронного квитка.

Нагадаємо, у Луцькраді вирішили запровадити короткотерміновий пільговий період, коли у громадському транспорті з 11 листопада можна буде розрахуватися і готівкою, і за допомогою електронного квитка.

Читайте також: Повідомили, де у Луцьку можна придбати електронні квитки (перелік місць)

"Від цього моменту починається встановлення валідаторів на автобуси нашого підприємства. Працівники підприємства "Санрайз", що більше 20 років працює у місті Луцьку щиро вдячні керівництву Луцької міської ради за допомогу у вирішенні конфлікту з Оператором "Сіті Кард Луцьк" та сподіваються і на подальшу підтримку впродовж експлуатації системи", – резюмують у ТОВ "Санрайз".

Нагадаємо, раніше повідомляли, що Луцьк домовляється з перевізниками з інших міст через протест місцевих маршрутників.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook