Співробітник "Львівгазвидобування" волинянин Олександр Дацюк показав у Facebook умови проживання, які йому надала компанія на навчанні у смт. Червоний Донець Харківської області.

Читайте також: Українців у Варшаві побили через їхню національність

"Ось так поселили мене (Донець). Так "Львівгазвидобування" посилає працівників на навчання!" – обурився Олександр Дацюк, додавши фото і відео.

Незважаючи на жахливі умови для своїх працівників "Львівгазвидобування" на офіційному сайті хизується своїми показниками і заробітками.

Основний напрямок діяльності "Львівгазвидобування" – видобуток та підготовка природного газу, газового конденсату і нафти у тому числі у Локачинському районі Волині.

Орім цього управління виготовляє дорожній дистиляційний бітум марки БНД130/200. Промисловий обєм його виготовлення - 1500-1700 т/рік.

"За період своєї діяльності в 1999-2017 роках у ГПУ “Львівгазвидобування” видобули: природного газу – 18,485 млрд.м3 та газового конденсату і нафти – 43,027 тис.тонн.

Загальна протяжність трубопроводів, обслуговування яких проводить управління, становить 1 480 тис. км", – йдеться на сторінці "Львівгазвидобування". Та певно ці захмарні суми осідають десь далеко в чиїхось кишенях, а працівникам, як завжди платять мізер і не дуже переймаються їх умовами проживання.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter