Лідер Радикальної партії Олег Ляшко пригрозив керівникам НАБУ і САП, які проводять обшук у його помічника Олександра Богачова.

Читайте також: "Радикальною партією" керує кадр Ахметова, який підписував меморандум з бойовиками

Про це головний нардеп написав на своїй сторінці у Фейсбук.

"НАБУ проводить обшуки у мого помічника Олександра Богачова, який начебто пропонував хабаря Уляні Супрун за поставку медичного обладнання у міську лікарню міста Вишневого. Ви більш ідіотське звинувачення чули?.. Ці ідіоти, виконуючи політичне замовлення, вже не знають, що вигадати у намаганні дискредитувати мене і мою команду", – написав Ляшко.

Він оголосив вимогу звільнити в.о. міністра охорони здоров'я Уляну Супрун із посади.

Читайте також: "Українська національна лотерея" не підтвердила виграш Ляшка

"А Олександра Богачова я не здам нікому! Круглий сирота, який добивається для людей, а не для себе, заслуговує на мою повну повагу і підтримку. До речі, у старій сільській хаті, у якій живе Олександр і де тривають обшуки, тече дах. Я Сашку пропонував допомогти його відремонтувати. Він відмовлявся, бо неймовірно скромний... Ситнику і Холодницькому, які виросли на хабарях, треба ще повчитися у цього сироти чесності і порядності. Брехуни, циніки і ненажери – руки геть від моєї команди, бо повідриваю", – заявив нардеп.

Нагадаємо, що "головного радикала" України давно звинувачують у лобіюванні інтересів олігарха Ріната Ахметова, який грабує разом з Петром Порошенком народ на постачанні вугілля з ОРДЛО за формулою "Ротердам+"

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter