Під час чергового візиту народного депутата Ірини Констанкевич до Любешівського району були підведені підсумки першого етапу конкурсу декоративно-прикладного мистецтва "З Україною в серці".

Читайте також: Ірина Констанкевич зустрілася з ківерцівськими освітянами

Конкурс було розпочато в нинішньому році за ініціативи Ірини Констанкевич та Союзу українок США. Саме вони вирішили підтримувати обдарованих дітей волинського Полісся у збереженні українських національних традицій.

"Волинське Полісся багате різними ремеслами, творчістю і талановитими людьми. Сьогодні ми підводимо підсумки першого етапу, наступний відбудеться 2 квітня у Луцьку, а потім буде організована виставка робіт у Києві та США", - повідомила Ірина Констанкевич.

За підсумками усі учасники конкурсу були нагороджені подяками, дипломами та подарунковими сертифікатами від фонду Ігоря Палиці "Тільки разом".

Після завершення урочистостей Ірина Констанкевич оглянула приміщення місцевої школи. Педагогів цікавило впровадження проекту "Нової української школи", який ініційований урядом, однак коштів на його реалізацію і досі немає.

Нардеп повідомила, що з цього приводу мала розмову з міністром освіти Лілією Гриневич, міністр запевнила, що кошти закладені у бюджет, але коли вони потраплять на місця невідомо.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter