Згідно з рекомендаціями фахівців, потенційно контактні особи з інфікованими коронавірусом мають знаходитися на самоізоляції щонайменше 14 днів. Втім, матір померлого від коронавірусу жителя Володимира-Волинського відвідувала адміністративний заклад другого дня після смерті сина. Про це повідомили очевидці, пише "Княжий Град".

Читайте також: Спалах коронавірусу у релігійній громаді на Волині: кількість інфікованих різко збільшилась, серед них – діти

Нагадаємо, вчора, 14 травня у Володимирі-Волинському зафіксували першу смерть інфікованого коронавірусом. Померлий – 44-річний чоловік, який за декілька днів до летального випадку потрапив у лікарню та мав ряд супутніх захворювань.

З якою метою жінка 15 травня відвідала Центр надання адміністративних послуг у Володимирі-Волинському – наразі невідомо.

У Володимир-Волинському відділі поліції повідомили, що інформація про даний факт у поліцію дійсно надійшла, приймаються заходи з реагування, втім протоколів про порушення правил карантину матір’ю померлого поки не складали.

Читайте також: У психлікарні на Волині – масовий спалах коронавірусу, інфіковані пацієнти та медперсонал

Варто додати, що лікарі радять самоізоляцію для трьох категорій людей:

той, хто чекає на результати тесту на зараження Covid-19,

той, хто був у близькому контакті з інфікованою людиною,

мандрівники, які прибули з епіцентрів поширення хвороби.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook