Поєдинок четвертого туру групового раунду Ліги чемпіонів "Манчестер Сіті" (Англія) – "Шахтар" (Україна) відбудеться сьогодні, 7 листопада, о 22.00 за київським часом в Манчестері на стадіоні Етіхад.

Читайте також: Українка пробилась до фіналу тенісного турніру у Торонто

Напередодні матчу "Шахтар" займає останнє, четверте місце в групі F Ліги чемпіонів з двома очками після нічиїх з "Гоффенгаймом", "Ліоном" і поразки від "Манчестер Сіті" та підходить до гри з триматчеву переможною серією у всіх турнірах. За підсумками 14-ти турів "гірники" лідирують в українській Прем'єр-лізі з 37 очками в активі, пише канал 2+2.

"Манчестер Сіті" займає перше місце в групі F Ліги чемпіонів з шістьма очками після поразки від "Ліона", перемог над "Гоффенгаймом" і "Шахтарем". За підсумками 11-ти турів лідирує в англійській Прем'єр-лізі з 29 очками в активі.

У прямому ефірі гостьову гру "оранжево-чорних" проти чемпіона англійської Прем'єр-ліги покаже український телеканал "Футбол 2" і російський "Матч! Футбол 2".

У записі поєдинок буде доступний 8 листопада на каналі "Футбол 2" о 08:15 і на каналі "Матч! Футбол 3" − о 00:05.

Читайте також: Тероризм і вбивства: Хабіб потрапив у гучний скандал

Орієнтовні склади:

"Манчестер Сіті": Едерсон – Уокер, Стоунз, Лапорт, Менді – Фернандіньо, Давид Сільва, Бернарду Сілва – Марез, Агуеро, Стерлінг.

"Шахтар": П’ятов – Бутко, Кривцов, Ракицький, Ісмаїлі – Майкон, Степаненко – Веллінгтон Нем, Алан Патрік, Тайсон – Мораес.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter