Повідомлення про автопригоду із потерпілими у Володимирецькому районі неподалік Вараша до поліції надійшло близько 16-ї години вчора, 15 січня. Про це повідомляє поліція Рівненого.

Читайте також:  Луцьку псевдоатовець з підробленими документами просив милостиню

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 25-річний водій автомобіля "BMW 730", житель села Великий Жолудськ, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався із керуванням і допустив зіткнення із попутною маршруткою сполученням "Володимирець-Вараш". Зі слів кермувальника легковика, його підрізало інше авто.

Мікроавтобус, у салоні якого перебувало до десяти пасажирів, відкинуло у кювет, унаслідок чого транспортний засіб перекинувся на дах. Від удару із проїзної частини злетіло і "BMW".

До лікарні доставили сімох пасажирів маршрутки, якою керував 59-річний житель села Берестівка.

Читайте також: На Донбасі від кулі снайпера загинув 24-річний боєць, який лише місяць тому одружився

Усі потерпілі – жителі Володимирецього району та Вараша, із яких трьох госпіталізували у травматологічне відділення. У 45-річного жителя Вараша та 23-річного мешканця села Кідри попередньо діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, вивих шийного хребця та стегна, забійні рани та осаднення. 47-річна жителька села Берестівка отримала забої плеча, грудного відділу та перелом шийних хребців під питанням.

Слідчі встановлюють усі обставини ДТП у рамках кримінального провадження, розпочатого за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Транспортні засоби доставлені на територію Володимирецького відділення.

За результатами освідування обоє водіїв були тверезі.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook