У зв'язку з підпалами транспортних засобів у Ковелі поліцейські провели масштабне відпрацювання, а саме – 14 санкціонованих обшуків. 

Читайте також: На Волині затримали організаторку наркобізнесу та її поплічників (фото)

Обшуки провели сьогодні, 15 вересня, працівники апарату ГУНП у Волинській області, управління КОРД, роти поліції особливого призначення, роти ТОР УПП у Волинській області, Ковельського відділу поліції та сусідніх територіальних підрозділів, повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Поліція продовжує відпрацьовувати всі можливі версії підпалів у Ковелі, аби встановити причетних до цих протиправних дій осіб. Нині відкрите кримінальне провадження за ст. 194 ККУ (умисне знищення або пошкодження чужого майна, що заподіяло шкоду у великих розмірах).

14 обшуків провели, аби відшукати в ймовірно причетних осіб предмети та речі, за допомогою яких вони вчиняли ці та інші злочини.

Сьогодні в результаті обшуків у них виявлено та вилучено рослини конопель, зброю, маски з прорізами для очей, радіостанції, засоби злому, мобільні термінали, сім-картки, номерні знаки, документи та інші речі, які могли використовуватись у протиправній діяльності.

Читайте також: У Луцьку на підприємстві провели обшуки та вилучили незаконну деревину (фото)

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook