19 квітня Петро Порошенко організував мітинг на Майдані Незалежності для своєї масовки. Він закликав "не допустити реваншу" і головне – щоб кожен присутній завербував 3-х людей голосувати за нього.

Читайте також: Дебати Порошенка і Зеленського: коли і де дивитись, формат та імена ведучих заходу

"Дорогі співвітчизники, звертаюся до кожного з вас і прошу 21 квітня прийти на вибори. Самому прийти і обов'язково привести рідних і близьких. Треба переконати мінімум трьох прихильників Зеленського та інших кандидатів і привести їх на виборчу дільницю. Цього буде достатньо для нашої перемоги", – заявив Порошенко.

Прихильники чинного президента Петра Порошенка після участі в його агітаційному заході на Майдані Незалежності колоною попрямували в сторону НСК "Олімпійський", де ввечері пройдуть дебати кандидатів у президенти. Також людей на стадіон везуть на автобусах і відзначають їх в списках.

Читайте також: Замах на Зеленського чи інсценування атаки на Порошенка: що відбудеться на дебатах на НСК "Олімпійський"

Після виступу Порошенка на Майдані зі сцени оголосили про те, що учасники акції можуть відправлятися до "Олімпійського", а також повідомили, що колону очолить сам президент. Правда, після цього Порошенко відійшов від сцени разом зі своїми прихильниками і сів в автомобіль. Люди пішли по Хрещатику пішки в сторону Бессарабської площі. 

В деяких точках Києва людей для участі в масовці на дебатах збирають за списками. Зокрема, такий випадок був зафіксований у ТРЦ "Гулівер": молода людина відзначала в блокноті людей, які збиралися поруч з ним. А на вулиці Лесі Українки були помічені автобуси, які звозили прихильників Порошенко на стадіон.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook