Жінка вирішила звертатися до поліції, бо замість вибачень почула дивні докори на поведінку доньки.

Скандал у дитячому садочку в Миколаєві. Мати 4-річної дівчинки звинуватила виховательку в побитті своєї дитини, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Анастасія Крицька твердить, що бачила все на власні очі, коли випадково забігла до закладу посеред дня, щоби здати гроші на театр. "Відкрила двері та побачила: вона хапає дитину за спину, за плаття, кидає її, та падає, після чого були кілька ударів ногою в область спини. Дитина закричала, я закричала, вихователька повернулася в шоковому стані, сказала: пробачте, це вперше, такого більше не повториться", - розповіла матір дівчинки.

Жінка одразу пішла скаржитися до завідувачки, одна та вмить стала на бік виховательки, бо в неї 40 років бездоганного стажу. "Вона намагалася заспокоїти дитину під час нападу такого, щоб дитина не розбила собі голову, і принести її до групи. І в цей час з’явилася мама і сказала, що дитину били", - твердить керівник дитсадка №131 Вікторія Штока.

Попри це, вихователька того ж дня звільнилася за власним бажанням. Мама маленької Соні твердить, що ніколи не помічала у доньки жодних нападів, про які їй розповіли педагоги, тому вирішила звернутися до поліції. "Жодна дитина не заслуговує такого ставлення до себе, якою б вона не була. Моторна – не моторна, вередлива – не вередлива", - не стримує сліз Анастасія Крицька. Слідчі вже викликали на допит виховательку, та свою провину заперечила. "Я чекаю, коли переможе справедливість", - заявила Марина Єсєнкова.

Проте інші батьки стверджують, що Соню вихователька била не вперше, і не тільки її, однак про насилля у садочку діти почали розповідати лише після того, як дізналися, що їхній педагог до групи більше не прийде. "Мене, каже, не били, але били дуже сильно Софійку та Поліну – Марина Леонідівна", - переповідає слова своєї дитини Надія Задіранова. У поліції констатують, що тепер, швидше за все, виховательці загрожує покарання за завдання легких тілесних ушкоджень. "Передбачена відповідальність як у вигляді штрафу, так і виправних та громадських робіт", - пояснив начальник Корабельного відділу поліції Миколаєва Віталій  Маренчук.

Мама побитої Соні каже, що дитина досі тремтить від переляку, і в неї синці на спині та колінах, а ще зазвичай активна дівчинка поводиться надзвичайно тихо. "Відучвається, що дитина психологічну травму зазнала. Недовіра, в першу чергу, і замкнутість", - констатує дитячий психолог Оксана Склярук. За кілька днів уже мають бути готові результати судмедекспертизи, а поки Соня займатиметься з дитячим психологом, аби реабілітуватися після побиття в дитсадку.