Лучанка, яка минулого тижня повідомила, що її дитині у дитячому садочку нібито заклеювали рот скотчем, відмовилася давати свідчення у поліції.

Читайте також: Повідомили деталі скандалу у луцькому садочку, де вихователька заклеювала дітям роти скотчем (відео)

Про це Суспільному розповіла речниця Нацполіції Волині Ольга Бузулук.

Мама хлопчика Яна Антонюк каже, що таке рішення прийняла разом із чоловіком. Чому вирішили не давати свідчень – не пояснює.

Зі слів Ольги Бузулук, давати свідчення відмовилися й інші батьки, чиї діти ходять до групи "Веселка".

"Слідчий допитав виховательку та керівницю дитсадка, які заперечили факти, що були висвітлені в деяких ЗМІ. Натомість жінка, з чиїм сином нібито некоректно поводилися, відмовилася надавати покази. Це стосується й інших батьків", – каже Ольга Бузулук.

Читайте також: "Я хороша мама": жінка, у сумці якої знайшли мертву дитину, розповіла жахливі подробиці

Як повідомлялося, в одному з садочків Луцька нещодавно розгорівся скандал. Маленькі вихованці навчальної установи розповіли батькам, нібито вихователька заклеює їм ротики скотчем, аби ті не шуміли й спали. Утім сама вихователька запевняє, що "клейкою стрічкою нікого не обмотувала й нічого не заклеювала", а лише хотіла таким чином прилякати неслухняну малечу.

Луцькі правоохоронці розслідують справу за ч. 1 ст. 137 КК України, йдеться про неналежне виконання обов'язків, що спричинило шкоду дитині. Випадок трапився у луцькому дитсадку №37.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook