Медики повідомили про стан здоров'я потерпілого 3-річного хлопчика лучанина, котрий постраждав у пожежі.

Читайте також: У місті на Волині горить багатоповерхівка (відео)

Як повідомив у коментарі завідувач відділенням анестезіології та реанімації КП "Волинське обласне дитяче територіальне медичне об’єднання" Юрій Радчук, стан малюка має позитивну динаміку:

"Вчора хлопчик поступив до реанімаційного відділення дитячої лікарні з діагнозом "отруєння чадним газом", під питання стояв діагноз "опік дихальних шляхів". Після проведеного лікування та обстеження дитину з позитивною динамікою перевели у профільне відділення для подальшого лікування", пише ІА Волинські новини.

Нагадаємо, 26 серпня близько 11:15 мешканці багатоквартирного будинку на бульварі Дружби Народів помітили пожежу в одній з квартир і подзвонили до служби "102" та до рятувальників.

За свідченням мешканців будинку, в квартирі знаходилась дитина, отож поліцейські: інспектор роти №1 Управління патрульної поліції у Волинській області Департаменту патрульної поліції Максим Янюк та поліцейський цієї роти Владислав Романюк побігли на поверх, де виникла пожежа.

Разом із чоловіком з сусідньої квартири вибили вхідні двері квартири, з-під яких виходив дим та змогли потрапити всередину. Помешкання було заповнене густим димом, отож поліцейські опустились на підлогу, відчинили двері в кімнату і там на підлозі віднайшли в кімнаті 3-х річного хлопчика Іванка М. Потерпілого негайно передали в карету швидкої допомоги і його госпіталізували в реанімаційне відділення дитячої лікарні.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook