У ніч на 9 червня в Києві біля торгового центру "Домосфера" сталася ДТП за участю автомобіля Mercedes на іноземній реєстрації. Седан влетів в прибудову на великій швидкості, в результаті чого водій, на жаль, загинув на місці. Сама аварія сталася близько 20:20. Про це повідомляє Інформатор.

Читайте також: Дитина пролетіла десятки метрів: з'явилося відео моменту, де поліцейський збиває хлопчика на переході (відео 18+)

За попередньою інформацією, автомобіль з п'ятьма людьми в салоні їхав на великій швидкості в бік вулиці Заболотного. За поки-що невстановленої причини водій не зміг вписатися в поворот і вилетів на парковку біля ТЦ "Домосфера". На шляху у машини виявилася прибудова, в яку Mercedes і влетів.

Читайте також: Їхали на екскурсію: молодша донька Анатолія Гриценка потрапила в аварію

Від удару водій легковика помер на місці. Чотири його пасажира, отримавши травми різного ступеня тяжкості, вижили. В даний момент їх відвезли в лікарню кілька карет швидкої допомоги. Також на місце події прибули рятувальники ДСНС і кілька патрульних екіпажів. Слідчим ще належить з'ясувати причину і обставини аварії.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook