Запальні танці та усміхнені обличчя: у Луцьку в одному з дворів влаштували свято для діток. 

Читайте також: Знайшлася мама 2-річного хлопчика, який сам гуляв Луцьком

У дворі на проспекті Соборності, 32 грає гучна музика під яку активно танцюють дітлахи – тут відкриття нового дитячого майданчика. На свято завітали мало не з усіх сусідніх будинків – усі прийшли, аби відпочити. Такі розваги у мікрорайоні відбуваються щороку. 

Щасливі дітлахи впродовж святкового заходу випробували й нові гойдалки та гірки. Пані Лариса мати трьох чудових діток, розповідає – на 33-мікрорайоні проживає багато років, й дуже задоволена новим майданчиком.

"Тут дуже красиво зараз стало, взагалі нічого не було а зараз дуже гарно, мені подобається. В цьому дворі є те – що потрібно", – каже пані Лариса, лучанка.

Читайте також: Сморід у Луцьку : Луцькрада звернулась до прокуратури (документ)

Такі оновлення на мікрорайоні відбуваються щорічно. Втілює їх на своєму виборчому окрузі депутат Луцької міської ради Олександр Козлюк.

"Тут вже традицією в нас так заклалося, саме на моєму окрузі, що ми проводимо кожного року такі дитячі свята, розваги. На дитячих майданчиках встановили дитяче обладання, профінансовано з мого депутатського фонду", – додає Олекандр Козлюк, депутат Луцької міської ради.

Зокрема, багато проектів вдалось втілити за сприяння фонду "Тільки разом" разом із депутатським корпусом Луцької міськради.

"Ми цю ініціативу підхопили… В кожному дворі, де проводимо ремонт, встановлюємо дитяче обладнання, спортивне обладнання. Плануємо масово встановлювати такі майданчики, щоб діти з проводили час користю, для того щоб вони займалися спортом", – зазначає Ігор Поліщук, радник Луцького міського голови .

Детальніше у сюжеті ТРК "Аверс":

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook