Те, чого досі не знали про голову Волинської державної адміністрації. Олександра Савченка позбавили прав за те, що катався серед ночі п’яний Києвом.

Читайте також: "Савченко, йди у відставку", – волиняни скаржаться на бездіяльність нинішнього губернатора

А ще губернатору складно підрахувати скільки в нього майна і пояснити де воно взялось. П’ять квартир, два маєтки, один з яких ще будується, 6 земельних ділянок, два елітних авто, 70 тисяч євро готівки, півмільйона доларів і більше мільйона гривень. А ще три швейцарських дорогих годинники і невідь скільки дорогоцінних металів та ювелірних прикрас. Такий собі мільйонер на державній службі.

Нагадаємо доки Савченка доля принесла на Волинь він працював у правоохоронних органах і державних компаніях, тобто свого бізнесу не мав. Він і досі не знає яку зарплату отримує на своїй посаді і чи вистачає її на життя і утримання усього майна, яке нажив нелегкою працею. Чи може він тратить свої особисті статки аби жити на Волині? Це ж як треба любити волинян.

Про це та інше дивіться в ексклюзивному інтерв’ю на ТРК "Аверс".

Поспілкувавшись із губернатором, звичайно ж з перешкодами та без камер, журналістам вдалося з'ясувати, як працюючи на службі Україні можна купити чотири квартири у столиці, дачу під Києвом та будинок в Одеській області; мільйон гривень та 343 тисячі доларів готівкою. Зокрема дружина Олександра Савченка декларує 300 тисяч гривень, 150 тисяч доларів та 70 тисяч євро готівки. Ось так заробляють волинські чиновники, проте говорити про своє багатство їм не дуже приємно. 

Читайте також: Сексуальні фантазії з чоловіками: голова Волинської ОДА осоромився на запитання журналіста (відео)

"Вор должен сидеть в тюрьме", – голова Волинської обласної державної адміністрації Олександр Савченко оцінив останньою фразою усю ситуацію краще, ніж будь-хто інший.

Детальніше дивіться в сюжеті ТРК "Аверс":

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter