Нагадаємо, що у селі Тарасове (Заборольська ОТГ), що в Луцькому районі, 31 липня було встановлено дитячий майданчик. Окремі місцеві жителі звинуватили підприємців у недобросовісному виконанні роботи та порушенні норм безпеки при встановленні дитячого майданчика на стадіоні.

Читайте також: Чергова брехня: "журналісти" Пащенка продовжують поширювати фейкову інформацію

У свою ж чергу голова новоствореної Заборольської ОТГ Валерій Боярський запевнив, що робота була виконана якісно, все сертифіковано. Однак місцеві "активісти-вандали" буквально за півгодини-годину, проігнорували написи і прохання не користуватись атракціями допоки не застигне бетон, у який були вмонтовані металеві кріплення, і власноруч навмисно розхитали їх.

Журналісти інтернет-видання "Під прицілом" вирішили розібратися на чиєму боці правда та виїхали на місце події, аби поспілкуватись з мешканцями. Поговоривши із депутатами виявилось, що майданчик і справді встановлений за всіма стандартами, але у його зруйнуванні не обійшлося без горе-активістів.

Як стало відомо журналістам, дитячо-спортивний майданчик почали монтувати на місцевому стадіоні 31 липня і уже близько 16,00, заливши усі конструкції бетоном, робітники завершили роботи. При цьому, наголосили, що він має застигнути, розмістивши відповідні попередження на кожному атракціоні, і зазначили, що експлуатувати дані об’єкти можна тільки через 2-3 дні.

Проте, місцева сім’я "активістів-вандалів", яка "долучилася" до роботи на стадіоні, аби допомогти прибрати територію, на якій мали стояти конструкції, вирішила "проінспектувати" роботи, знімаючи процес на відео та додаючи некоректні коментарі.

Більше того, після завершення усіх робіт, буквально через півгодини, та ж сім’я – Дмитро та Марія Горбайчуки, дочекавшись коли всі розійдуться, почали активно "перевіряти" конструкції на міцність, вириваючи стовпи атракціонів із тільки-но залитого бетону, звинувачуючи при цьому місцеву владу у недотриманні норм безпеки та неякісній роботі. Дмитро ж у свою чергу транслював в онлайн-режимі у Фейсбук "перевірку" конструкцій на міцність, тобто знищення тільки встановленого дитячого майданчика.


Читайте також: Колишня працівниця Пащенка розповіла про "скотське" ставлення на "12 каналі"

Деякі небайдужі мешканці села Тарасове прокоментували події, які відбулися за участі Марії та Дмитра Горбайчуків, звинувачуючи їх у вандалізмі та взагалі вказуючи на проблеми із психікою, адже тільки хворі люди можуть зруйнувати місце, де гратимуться діти. Дехто казав, що Марії нема чим зайнятися і вона шукає будь-які способи, аби дискредитувати місцеву владу. 

Люди обурені тим, що жінка, яка скоро стане матір'ю змогла вирвати з бетону такі конструкції, а тим паче навіщо вона це зробила, для самопіару чи що?

Місцеві мешканці підтвердили той факт, що усі конструкції були залиті бетоном, проте горе-активісти не дали йому застигнути.

Тож залишається питання: для чого молодій сім'ї нищити майно свого села? Тим паче дитячий майданчик, на якому будуть гратися і їхні діти.

Віталій Іщук

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter