Стильний манікюр – це трендовий аксесуар, який завжди з тобою. Він має пасувати до будь-якого вбрання, робити образ цікавішим і дарувати впевненість. Але не поспішай впадати в паніку і дорікати свого майстра у відсутності фантазії. Найтрендовіші ідеї манікюру на осінь 2019 вже зібрані в цій добірці 1plus1.

Читайте також: Як звичайні лаки для нігтів можуть вплинути на здоров'я

З ЕФЕКТОМ 3D

І тут краще уникати крайнощів. Фігурній ліпнині, від якої в 2000-х мліли наречені та випускниці, досі місце в минулому. Але і надсучасним нейл-артом в стилі Ріанни – з шаленою кількістю каміння та страз – захоплюватися не варто.

Цієї осені універсальний і витончений вигляд має мінімалістичний манікюр, доповнений делікатними об'ємними елементами. До прикладу, під час презентацій осінньо-зимових колекцій дизайнери прикрасили нігті моделей великими намистинами і перлинами. Ти можеш надихатися їхніми ідеями, але в реальному житті обрати більш практичний варіант.

ПЛІВКИ

Тепер, щоб побачити на своїх нігтях шедевр образотворчого мистецтва, сидіти день і ніч у салоні не доведеться. Адже найскладніший дизайн можна відтворити за лічені хвилини завдяки плівкам. Прийдешнього сезону вони впевнено замінюють актуальні  влітку наклейки.

Причому фольгою і градієнтами можна не обмежуватися, а обрати справді складний малюнок. Нехай це буде твоя улюблена картина, графіті з Берлінського мура або принаймні хижий принт. 

Читайте також: Який жіночий манікюр найбільше подобається чоловікам

КРЕМОВІ ВІДТІНКИ

Якщо попередні два пункти змусили тебе хвилюватися, що весь світ збожеволів, і ти до таких експериментів не готова, зберігай спокій. Про лаконічний однотонний манікюр восени 2019-го ми також не забули. Зраджувати собі необов'язково – нюд і мрійливі відтінки пастелі досі в тренді.

Коли душа прагне змін, але цурається шалених дизайнів, спробуй нову форму нігтів. Окрім коротких овальних, на піку популярності – мигдалеподібні середньої довжини і гострі стилети.

ШЛЯХЕТНИЙ КВАРЦ

Відмовлятися від «мармурового» манікюру зарано, але можна потроху звикати до текстури іншого каменю – кварцу. Якщо шукаєш варіант, який буде завжди доречний, зупиняйся на класичних молочному або рожевому відтінках. Хочеться чогось оригінального – шукай натхнення в ніжних палітрах блакитного і лаванди. 

НЕБО НА ЗАХОДІ

Насправді з часом доби в цьому випадку можливі компроміси – від сутінок до нічної пітьми. Головне, щоб фантазійний малюнок на нігтях повторював барви, які розмальовують небо напередодні заходу сонця. Якщо є бажання, рухайся вище – прямісінько в космос – і додай розсип сузір'їв.

Читайте також: Безпечний манікюр: як зменшити шкоду гель-лаку

ГЕОМЕТРІЯ

Чітка графіка в манікюрі багато сезонів поспіль утримує позицію лідера. Але насправді знайти з нею спільну мову декому складно: хитромудрі зображення з тонких ліній мають застарілий вигляд. Восени 2019 краще обирати широкі форми, не боятися асиметрії та обмежитися двома-трьома відтінками. Втім, навіть на «голих» нігтях мінімалістичні геометричні фігури – це круто і модно.

50 ВІДТІНКІВ ЧЕРВОНОГО

Тренди приходять і йдуть, а головний колір вогню, любові та пристрасті – залишається. Причому пасує він всім і до всього. У холодну пору традиційно на першому плані глибокі та насичені відтінки – винний, бордовий, кармін. Такий манікюр цілком самодостатній, але коли потрібно перчика – спробуй матовий топ або омбре. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook