Сьогодні невідомий чоловік в Гожуві Великопольському увійшов до пральні, застрелив там молоду жінку, а потім втік. Злочинця розшукує поліція. Пише інформаційний портал Вроцлава.

Читайте також: Автобус з українцями потрапив в аварію в Польщі, є постраждалі

Вся любуська поліція була буквально "поставлена на ноги". За даними правоохоронців, чоловік увійшов у пральню, націлив пістолет на одну з працівниць та вистрілив, після чого швидко втік.

Вбивство відбулося в середу, 11 вересня, близько 13 год. в пральні на вул. Овча.

"Хід вбивства вказує на те, що це була навмисна дія проти конкретної людини. Інші працівники пральні були свідками ситуації. Жінку, в яку вистрелив нападник, врятувати, на жаль, не вдалося", – каже речник Любуської поліції Марцін Малюди. Поліція впевнена, що злочинець ретельно підготувався до вбивства.

Відомо, що вбита 26-річна дівчина є громадянкою України. На вигляд вбивця був її однолітком – стверджують очевидці події. У поліції кажуть, що правоохоронці знають, куди міг поїхати злочинець.

Одна з гіпотез передбачає поїздку за кордон, через що слідчі повідомили німецьку поліцію про цю справу, яка також встановила додаткових патрульних та застави на шосе за західним кордоном.

За попередніми даними, вбивця пішов на такий жорстокий крок через те, що українка не захотіла з ним зустрічатися. Слідство триває. Про хід цієї справи ми і надалі інформуватимемо наших читачів.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook