У ніч на неділю, 24 лютого, в Санкт-Петербурзі сталася смертельна ДТП – авто влетіло в групу пішоходів, які перебували на тротуарі.

Читайте також: Вантажівка розчавила жінку на пішоходному переході у центрі Дніпра (Відео 18+)

У результаті двоє людей загинули на місці, ще троє отримали поранення різного ступеня тяжкості, пише Обозреватель.

Відомо, що інцидент стався на Невському проспекті біля будинку № 55 приблизно о 00:30. Аварія трапилася з авто марки BMW X6.

За кермом знаходився чоловік 1989 року народження. Тим часом, за словами очевидців, у результаті аварії постраждали шестеро людей.

Один із двох загиблих у ДТП є громадянином США. Його ім'я – Тодд Ешлі Кровел, йому було 40 років. Другою жертвою аварії стала 39-річна мешканка Москви.

Водій не став тікати з місця події і був затриманий. При цьому у МВС повідомили, що він був позбавлений водійських прав ще в листопаді минулого року. Перед тим, як врізатися в натовп пішоходів, його машина зіткнулася з двома автомобілями, після чого виїхала на тротуар.

Читайте також: "Колишніх поліцейських не буває, але винуватця треба покарати", − чоловік, дружина якого загинула у моторошній ДТП під Луцьком (відео)

Telegram-канал LIFE SHOT пише, що йдеться про Мурада Касимова. Один із друзів охарактеризував можливого винуватця аварії як  "людину, яка не палить і навіть не п'є".

"Років уже 8–10 він був у сторону вірянина, дуже сильно. У день три-чотири рази молився. Ні в ресторани, ні в кафе, ні в які клуби не ходив. Говорив, що все це гріх", – цитують знайомого Касимова на каналі.

Поліція підозрює водія у порушенні правил дорожнього руху в стані сп'яніння, що призвело з необережності смерть двох або більше осіб. Розпочато перевірку за фактом ДТП, причини і подробиці з'ясовуються.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook