На Рівненщині смертельна автопригода сталася вчора, 3 січня, близько 17:00 на автодорозі "Городище-Рівне-Староконстянтинів".

Читайте також: У Луцьку на Перемоги сталася аварія, є постраждалі (фото)

Про це інформує відділ комунікації поліції Рівненської області.

Поліцейські на місці події встановили, що 31-річний житель села Гільча 2 – водій автомобіля "ВАЗ 2110", виїжджаючи із другорядної дороги на головну, не надав перевагу в русі та допустив зіткнення із автомобілем "Renault Trafic" під керуванням 58-річного жителя села Білашів. Від удару мікроавтобус відкинуло на зустрічну смугу руху, де відбулося зіткнення з автомобілем "Honda Civic", яким керував 32-річний житель села Здовбиця.

Внаслідок ДТП керманич "Honda" від отриманих травм загинув на місці події. Водія мікроавтобуса намагалися врятувати медики швидкої медичної допомоги. Однак травми виявилися несумісні з життям.

Кермувальник ВАЗівки внаслідок ДТП не постраждав, відповідно до медичного освідування він був тверезий.

Читайте також: П'яний водій на автомобілі протаранив мотоцикл: загинули двоє молодих хлопців (фото)

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель двох людей, слідчим слідчого управління розпочато досудове розслідування за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України.

31-річного жителя Гільчі затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Всі обставини трагічної ДТП встановлюють поліцейські.

Транспортні засоби вилучені та поміщені на спецмайданчик.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook