У Києві засудили чоловіка, який вбив дружину. Між чоловіком і жінкою виник конфлікт на грунті ревнощів, в результаті якого чоловік завдав дружині смертельні травми. Наступні 14 років життя вбивця проведе у в’язниці.

Про це пише “Сегодня“.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Києва, в ході досудового розслідування слідчі встановили, що в квартирі між чоловіком і жінкою виник конфлікт на грунті ревнощів. Чоловік почав бити жінку металевою шваброю. В результаті від отриманих травм потерпіла померла.

Тіло жінки виявив квартирант. Він одразу зателефонував знайомій, яка і викликала поліцію. Правоохоронці затримали підозрюваного на місці скоєння злочину.

На допиті затриманий розповів, що не хотів вбивати дружину. Але отримані в ході слідства докази вказали на зворотне. На тілі потерпілої виявили численні сліди побоїв. Висновком судово-медичної експертизи підтверджено, що смерть киянки наступила в результаті черепно-мозкової травми.

Зібравши всі докази, показання свідків і висновки відповідних експертиз, Солом’янський районний суд за вчинення кримінального злочину, передбаченого п. 13 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, засудив зловмисника до 14-ти років позбавлення волі.