Моторошне вбивство у Нововолинську: чоловік зарізав свою куму через те, що вона заступилася за його дружину під час суперечки. У померлої залишилася сиротою малолітня дівчинка.

Читайте також: На Волині чоловік поліном вбив товариша по чарці (деталі)

Про це йдеться у відео-сюжеті ТРК Аверс.

Місто Нововолинськ, бульвар Шевченка, у трьохповерховому будинку і сталося вбивство. 33-річний чоловік зарізав свою куму. Сусіди розповідають, що він був спокійним, вів здоровий спосіб життя, сім'я була чудовою, що мошло спричинити таку агресію − не розуміють. 

Відомо, що жінка прийшла вранці додому до нападника, точніше, до його дружини, вони спілкувалися. Зі слів сусідів, вбивці не сподобалось про що вони розмовляли, виник конфлікт, загибла почала заступатися за свою куму, як раптом, чоловік схопився за ножа та наніс удари по жінці. Від шоку вона почала втікати та уже у дворі чоловік наздогнав її та дорізав. Уже мертвою жінку знайшли двірники, вони і викликали "швидку" та поліцію. 

Медики екстреної медичної допомоги розповіли, що коли прибули на місце, потерпіла вже лежала у калюжі власної крові.

"Застали тіло молодої жінки, орієнтовно 30-ти років, в калюжі крові, яка лежала на боці, без ознак життя, дихання та пульс на сонній артерії були відсутні. Біли жінки була калюжа крові, яка виділялась з ротової порожнини", − розповідає керівник бригади невідкладної медичної допомоги Антоніна Терещук.

Загибла, 29-річна дівчина Яна Кривіцька, сиротою залишилась її 7-річна донька. Медики зазначили, що вбитів було нанесено 9 ножових ударів у грудну клітку та у спину. 

У вбивці є дружина та двоє дітей. Відомо, що чоловік сам зізнався правоохоронцям у скоєному, та сказав, що вона його рознервувала, 

Поліція відкрила "кримінал" за даним фактом, йому загрожує від 7 до 15 років за ґратами. 

Читайте також:Троє загиблих та один із вогнепальним пораненням у лікарні − у Ковелі чоловік розстріляв свою родину (відео)

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter