Глава українського уряду Денис Шмигаль отримав доручення від президента Володимира Зеленського невідкладно провести комплексну оцінку готовності лікарень для надання допомоги хворим, а також забезпечити установи всім необхідним обладнанням.

Читайте також: Зеленський спростив життя українським ФОПам і збільшив стипендії сиротам

Дані заходи повинні провести через "стрімке зростання кількості випадків захворювання на коронавірусну інфекцію COVID−19". Про це стало відомо завдяки повідомленню на офіційному порталі Президента України.

Також президент доручив Кабінету Міністрів забезпечити медичних працівників засобами індивідуального захисту в повному обсязі та посилити контроль за дотриманням карантинних заходів.

Український уряд має переглянути режим роботи контрольно−пропускних пунктів в'їзду на тимчасово окуповану територію Автономної Республіки Крим та міста Севастополя.

Читайте також: Україна знову побила власний антирекорд – 1 489 інфікованих COVID−19 за добу

"Україна вміє мобілізуватися, якщо треба. Саме час уряду мобілізувати сили для запобігання другої хвилі коронавірусної інфекції, яка може мати страшні наслідки не тільки для економіки, а й для нашого людського капіталу", − сказав Володимир Зеленський.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook