Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради зумів достукатись до власника земельної ділянки на вулиці Гнідавській, 18. Там накопичились цілі гори будівельного сміття, але їх ніхто не прибирав.

Читайте також: На Волині будівельне сміття з дитсадку викидають під житловий будинок

"Вулиця Гнідавська сьогодні є прикладом ефективної роботи інспектора відділу контролю за благоустрою та санітарним станом міста департаменту муніципальної варти Луцька.

Ми вже неодноразово писали, що на вулиці Гнідавській, 18 муніципали виявили складування відходів будівництва, яке не надто сильно хотіли прибирати власники земельної ділянки.

Читайте також: Через багаття у луцькому парку димом накрило цілий квартал

Втім, позитивний результат вирішення даного питання не заставив себе довго чекати. Грамотно проведена профілактично-роз'яснювальна робота та виданий припис – ось секрет чистоти та порядку. Інспектору навіть не довелося складати на порушника "Правил благоустрою міста Луцька" адміністративний протокол.

Ми вдячні таким свідомим громадянам, які йдуть на зустріч нашим зусиллям зробити Луцьк чистим та комфортним містом", – йдеться у повідомленні Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради у Facebook.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter