У час карантину українські зірки об'єднались у мистецьку ініціативу. Всі вони закликають прихильників не покидати свої домівки та дотримуватись порад ВООЗ. А щоб людям не довелось нудьгувати, артисти влаштовують в онлайні тренування, концерти та декламування віршів чи казок. Долучився до ініціативи і соліст гурту "Фіолет".

Читайте також: У Луцьку на самоізоляції знаходиться багато людей, які повернулися з-за кордону

За словами представників колективу, Сергій Мартинюк став хедлайнером так званого "Мистецького карантину" від видавництва "Фабула". 27 березня соліст гурту "Фіолет" зачитає свою поезію в онлайні. Переглянути виступ можна буде на фейсбук-сторінці видавництва о 19 годині, пише 24 канал.

Відомо, що під час онлайн-трансляції Сергій Мартинюк читатиме авторські вірші зі збірки "Реп'яхи". Окрім цього, він розкриє деталі виходу свого роману "Рок-н-рол". Книга розкаже, як народжується музика та справжні рок-н-рольні герої.

Читайте також: Волинська психологиня розповіла, як побороти "вірус паніки" під час карантину (інтерв'ю)

Як відомо, 23 березня видавництво "Фабула" запустило безкоштовний літературний онлайн-проєкт із назвою "Мистецький карантин". Молоді письменники упродовж тижня читають лекції, проводять презентації та обговорюють свої твори з прихильниками та книголюбами. У четвер, 26 березня, запланована онлайн-зустріч з бізнес-тренером, автором і ведучим тренінгових програм Максимом Роменським.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook