На Буковині в одному з магазинів п'яний чоловік влаштував дебош і побив чотирьох продавчинь. А коли постраждалі викликали копів, він пішов до сусідньої крамниці, де напав на ще двох жінок. Місцеві кажуть, що така поведінка чоловіка не рідкість, а той переконує, що причина усього – алкоголь. 

Читайте також: У Луцьку чоловік з іграшковим пістолетом та у масці двічі грабував кредитну спілку

Бійку зафіксували камери відео спостереження магазину, де стався інцидент. На них видно, як чоловік заходить до магазину побутової хімії і починає чіплятись до продавчинь. Одна із них розповіла, що інцидент стався наприкінці робочого дня, коли вже зачиняли приміщення. "Я збирала сміття. Він почав його кидати ногою",  –пригадує продавчиня, пише ТСН.

У цей час касирка з сусіднього магазину почула крики і прийшла втихомирити забіяку. Втім, хуліган схопив жінку за шию і жбурнув на прилавок. Коли перелякана дівчина вирвалася і втекла, нападник продовжив гамселити касирку. 

Нажахані продавчині натиснули тривожну кнопку. За ті п’ять хвилин, поки їхала поліція, агресивний чоловік встиг зайти до сусіднього магазину і там побив двох відвідувачок. Кривдник не вгамувався навіть, коли приїхала поліція. Правоохоронці забрали його до відділку. Але там, перевіривши вміст алкоголь в його організмі, відпустили. Містяни кажуть, що така поведінка чоловіка трапляється не вперше. 

Читайте також: У місті на Волині невідомий ввечері напав на жінку з маленькою дитиною

 Поліція затримала нетверезого нападника, склала протокол і відпустила. Тепер потерпілі побоюються, що чоловік буде повернеться, аби відплатити за їхні заяви у поліцію.  

"Він нині не затриманий, тоді було здійснено адміністративне затримання. Станом на зараз, його місце перебування невідоме", – каже Олександр Доліба-Рябой, заступник начальника слідчого управління Хотинського РВ поліції. 

Своєю чергою, продавчині твердять, що нападник має власний невеличий магазин, який розміщений на поверх вище за їхні магазини. За словами однієї з потерпілих, хуліган вже має кілька судимостей за розбій, хуліганство та викрадення автомобіля. 

"Я цю людину багато років знаю, я працювала у сфері торгівлі, він приходив так само чинив. Він ніколи нікого не боявся. Всі люди його бояться, бояться йти до  поліції. Тому що він погрожує вбити, всім погрожує", – розповідає пані Наталія, матір потерпілої. 

Журналістам ТСН вдалося зв'язатися з хуліганом. Чоловік на камеру говорити не захотів, але телефоном розповів, що жалкує про вчинок і винуватить у всьому алкоголь.

Читайтен також: У Луцьку невідомий побив та пограбував чоловіка

"Чесно кажучи, я рідко вживаю алкоголь, тоді я випив не так багато, але сам не знаю що відбулося. Я ніколи в житті на жінку не підняв би руку. Мені дійсно соромно", – прокоментував нападник. 

У поліції наразі відкрили кримінальне провадження за статтею хуліганства. Чоловіку загрожує до п'яти років ув'язнення. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook