Український боєць загинув від кулі в районі проведення операції Об'єднаних сил в Луганській області. Лейтенант ЗСУ Володимир Рудик з Тернопільської області помер приблизно 22 серпня, під час перемир'я.

Читайте також: Під Слов'янськом виявили новий цвинтар: останки належать загиблим в 2014 році (фото, відео)

Про трагедію стало відомо з повідомлення Сергія Сердюка в соціальній мережі Facebook. Офіційних даних про загибель Володимира Рудика на цей момент немає, пише РБК-Україна.

"На превеликий жаль у нас втрати. 22 серпня (орієнтовно) в Луганській області трагічно загинув (кульове поранення правого лобного відділу) старший лейтенант (підрозділ не уточнюється) Рудик Володимир Володимирович, 1989 року народження", – написав на своїй сторінці Сердюк.

Він додав, що український боєць був родом з села Злотники Теребовлянського району Тернопільської області. У нього залишилися батьки та сестра. На фронт він пішов добровольцем з найперших днів подій на сході України.

Читайте також: На Донбасі на невідомому пристрої підірвалися двоє військових, один загинув

Володимир Рудик пройшов весь шлях від солдата до старшого лейтенанта, був командиром 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого. Отримав за час служби 6 державних нагород.

У Тернопільській області підтвердили загибель бійця, але причини трагедії не повідомляються.

"Під час військової служби в здійсненні заходів щодо забезпечення національної безпеки та оборони, відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації в Луганській області трагічно загинув Володимир Рудик", – повідомляється в місцевих виданнях з посиланням на місцеві органи влади.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook