У Новому Уренгої на творчому конкурсі "Зірка Ямалу" за участю дітей від семи років одна з учасниць продемонструвала танець на пілоні в нижній білизні, яка світилася, і чоботях-"стрипах".

Читайте також: Секс-скандал в українській школі: діти самі зняли гей-порно (відео)

Обурена мама шестирічної дитини відмовилася від участі свого сина в конкурсі і забрала його додому, УНІАН.

Відео виступу обурена мама опублікувала в соцмережах. "Дитячий конкурс проводиться, а тут напівгола баба. Куди світ котиться... знала б – дитину на конкурс не пустила. Я в шоці..." – підписала вона свій пост. Публікація вже зібрала сотні коментарів, в тому числі обурених.

"Конкурс був здебільшого дитячий. Читали вірші, байки, казки, співали пісні. Цей номер оголосили просто як танець на пілоні. І дітей вивели на сцені, і все це було перед ними", – розповіла мама дитини.


Читайте також: Зібров розказав, як вони з жінкою закупилися у секс-шопі

В управлінні по роботі з молоддю і громадськістю адміністрації Нового Уренгоя пояснили, що конкурс проводився МАУ МЦ "Молодіжний" і в його положенні вказано оригінальний жанр, який, поряд з цирковим мистецтвом, входить поул-денс. Конкурс зібрав 104 учасника, з яких більшість – діти від 7 років. Нічого страшного в цьому номері директор закладу Світлана Боровських не бачить.

"Дійсно захоплюючий був номер, тому що були спецефекти. В темряві запалювався костюм учасниці. І тому, звичайно, діти дивлися на ефектний костюм і гімнастичний номер", – розповіла директор установи. І додала, що не бачить різниці між виступу в цирку гімнасток у відкритих купальниках і номером на пілоні.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter