Відомі волинські бізнесмени відгуляли гучну вечірку в честь Дня народження та ймовірно, на святкуванні були присутні люди, котрі мають підозру на захворювання коронавірусною інфекцією.

Читайте також: На Волині жінка з 2-річною дитиною захворіли на COVID-19

Близько 50 людей відвідало гучну вечірку з продовженням майже до ранку, яку організували у свій день народження бізнесмени з Володимира-Волинського Микола та Сергій Юнаки. І все б нічого – нехай розважаються на здоров’я… Проте відбулося це 3-го квітня, коли в Україні через спалахи захворювання на коронавірус, був введений карантин і діяли жорсткі обмеження, пише БУГ.

Вечірка спочатку відбувалася "на фірмі" Миколи Юнака на окраїні Володимира-Волинського. На неї запросили близько 50 гостей: були присутні бізнесмени з Володимира-Волинського, Нововолинська, Луцька. Серед них також депутати Волинської обласної ради, представники влади місцевих ОТГ.

Застілля було гучним і масовим, затягнулося аж до ранку, адже деякі гості з іменинниками продовжили "тусу" на приватній території у селі Кладнів.

У той час, коли в країні діє карантин, а громадян закликають залишатися вдома, бізнесмени, а в минулому один з братів – Микола Юнак, який боровся за крісло мера Володимира-Волинського та мандат депутата Верховної Ради України, вирішили зігнати людей з усіх-усюд на "тусовку". Таким чином наплювали на карантинні обмеження, у яких на той час йшлося: забороняється скупчення більше, аніж 10 людей в одному приміщенні.

Коли володимирчани без потреби оселі не покидали та обмежили кількість контактів, бізнесмени вирішили зібрати застілля, таким чином, наразивши гостей на небезпеку.

Читайте також: У місті на Волині виявили три нових випадки зараження на коронавірус

За чутками, рідні першої хворої на коронавірус, яку виявили у Володимирі-Волинському, були серед гостей на цьому святкуванні. Тому усі присутні на вечірці – у зоні ризику.

Як повідомлялося раніше, попередньо захворювання коронавірусом підтвердили у 42-річної жительки Володимир-Волинського району.

Жінка звернулася до Володимир-Волинського ТМО кілька днів тому зі скаргами на утруднене дихання та підвищену температуру. Відвідувачі лікарні розповідають, що бачили її в черзі до кабінету флюрографії. На жінці не було маски.

Також, повідомляють, що жінка нещодавно встигла відвідати одне з найбільших відділень банків у Володимирі-Волинському. Число контактів людей, з якими впродовж двох тижнів встигла поспілкуватися інфікована велике, серед них є і багато бізнесменів. Стало відомо, що усіх вона назвати не взмозі.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook