У Києві на Майдані Незалежності проходить всеукраїнське віче "Червоні лінії". Учасники мітингу вийшли на підтримку України перед переговорами Володимира Зеленського з лідерами Росії, Німеччини та Франції у нормандському форматі.

Читайте також: В Офісі Президента відбулася важлива нарада напередодні "нормандської зустрічі"

На віче людей закликали вийти три політичні фракції: "Голос", "Батьківщина" і "Європейська солідарність". Зокрема, п'ятий президент Петро Порошенко відзначив, що віче на Майдані не носить протестний характер, – повідомляє 24tv.

Наразі на віче зібралися близько 5 тисяч активістів. Люди тримають у руках прапори України та політичних сил. По обидва боки від сцени розміщені великі написи "Червоні лінії для Зе". Відомо, що люди збираються стояти там всю ніч. 

Організатори відзначили, що цим мітингом закликають президента Володимира Зеленського не перетнути червоні лінії з президентом Росії щодо врегулювання війни на Донбасі.

Читайте також: Зеленський розповів, чи буде проведено амністію бойовиків та закон про особливий статус Донбасу

Серед людей також присутній колишній голова Верховної Ради та нардеп від "ЄС" Андрій Парубій, його колеги Ахтем Чийгоз, Яна Зінкевич, п'ятий президент Петро Порошенко, свободівці Андрій Іллєнко, Олег Тягнибок та інші.

На сцені виступали також українські музичні гурти.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook