На курорті Єгипту Шарм-ель-Шейх заповзятливі торговці вирішили спробувати новий спосіб залучити у свої магазинчики покупців. Вони розмістили на своїх торгових точках величезні вивіски із логотипами відомих українських супермаркетів.

Читайте також: «Летіли свині»: салон літака після поїздки з Харкова до Єгипту (відео)

Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook Анна Романова.

«Ні, ну я розумію, що єгиптяни йдуть на будь-які хитрощі, щоб заманити українського туриста. Але почитайте ці «рекламні» слогани, які супроводжують копії українських торгових марок. Хто і в якому стані їх складав? Хоча останнє фото з віршем про траву все ставить на свої місця!» – підписала фото автор поста.

Відзначимо, що на вивісках гордо красуються логотипи таких магазинів, як «АТБ», «Rozetka», «Епіцентр», «Сільпо», «Novus».

Читайте також: Лікарі відмовлялися рятувати, він задихався: нові деталі смерті українця від COVID-19 в Єгипті

Чудеса маркетингу: на курорті Єгипту з'явилися свої "АТБ" і "Сільпо"Чудеса маркетингу: на курорті Єгипту з'явилися свої "АТБ" і "Сільпо"Чудеса маркетингу: на курорті Єгипту з'явилися свої "АТБ" і "Сільпо"Чудеса маркетингу: на курорті Єгипту з'явилися свої "АТБ" і "Сільпо"Чудеса маркетингу: на курорті Єгипту з'явилися свої "АТБ" і "Сільпо"Чудеса маркетингу: на курорті Єгипту з'явилися свої "АТБ" і "Сільпо"Чудеса маркетингу: на курорті Єгипту з'явилися свої "АТБ" і "Сільпо"

У коментарях українці відреагували на такі «чудеса» в Єгипті.

  • Це дуже смішно.

  • З іншого боку не кожному туристу вдасться запам'ятати назву магазину Ашрафа Абделя Мохсена, а ось те що він купив чудовий чемодан з величезною знижкою в АТБ у Абдулли він запам'ятає і сусідам розповість і ті її запросто знайдуть.

  • Країна з розвиненою туристичною інфраструктурою. Можуть навіть пальоні екскурсії дозволити собі.

  • Жерсть...але думаю багатьом туристам, які люблять Єгипет це сподобається.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook