На території пункту пропуску "Ягодин-Дорогуськ" – велика кількість українців, які хочуть повернутися додому із закордону. Здебільшого, це заробітчани з Польщі та сусідніх країн. Про це ІА Волинські Новини повідомили очевидці.

Читайте також: На Волині рейдова група перевіряла осіб, які приїхали з-за кордону (фото)

Зі слів очевидців, за станом на 8 годину ранку сьогодні, 25 березня, на території митного пропуску "Ягодин-Дорогуськ" перебувало декілька сотень українців, які намагалися повернутися додому. Здебільшого, зі слів самих же людей, це – заробітчани із Волині.

Як повідомив один зі свідків, людям вимірюють температуру тіла.

Читайте також: Україна закрила кордони на виїзд

"Одного разу я на власні вуха чув, що при виявленні підвищеної температури тіла чоловік, волинянин, намагався переконати прикордонників, що, мовляв, у нього загострилося запалення підшлункової залози, тому й температура. Його пропустили", – зазначив один із очевидців.

Нагадаємо, за станом на сьогодні на кордоні України з Польщею відкриті пункти пропуску митного пропуску "Ягодин-Дорогуськ", "Краковець-Корчова" та "Рава-Руська – Хребенне". В умовах карантину перетнути кордон можна лише на автомобілі – літаком, потягом чи автобусом перетнути кордон неможливо.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook