Особи, які займаються піаром президентської партії "Солідарність" або свідомо хотіли нашкодити її іміджу, або просто не подумали, що хвалитися ремонтом доріг в області, де вони – переважно неякісні, це зовсім не на користь політсилі.

Читайте також: Офіс Порошенка облили кров'ю у Вінниці

Білборди, які з'явилися вздовж доріг Рівненщини, викликали іронію і сарказм користувачів соцмережі Фейсбук, пише РадіоТрек.

AnnaGoch: "Цікаво, а де ці відновлені 78 км? До їхніх хіба що домівок. Їдеш і в сторону Львова, і в сторону Луцька, і в сторону Білорусі і читаєш, що відновлені дороги 78 км. То де ж ці дороги? Напишіть і покажіть їх. А то незрозуміло. Можливо, це не про нашу область йдеться, хоча пишуть "на Рівненщині". Можливо, є ще друга Рівненщина, про яку ми не знаємо".

Гліб Олійник: "А може, це площа ямкового ремонту".

Olexander Mykhelson: "освоєння бюджетів - наше всьо :) рекламних у тому числі".

Савоник Сергей: "А на Воронки і Рудку - там, де дорогу було засипано сміттям з кар'єру восени 2017 року, а зараз – як після війни – теж БПП робили? Хай намалюють на біл-борді, який там зараз стан..."

Зауважимо, що дорога на Луцьк зі сторони Рівного перебуває у вкрай жахливому стані. Водії неодноразово скаржилися на її стан, однак ніхто її так і не ремонтує.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter