На Волині, сьогодні, 10 серпня, при в’їзді в місто Любомль трапилась дорожньо-транспортна пригода за участі 4 автомобілів. Травмувалось четверо осіб, двох з них госпіталізували.

Читайте також: В автівці була малесенька дитина: у Луцьку – ДТП (відео)

Про це повідомив директор КП "Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" Володимир Шмаль. Інцидент трапився 9 серпня. Лікарі швидкої допомоги оперативно прибули на виклик та надали допомогу постраждалим, за станом на ранок 10 серпня 2 осіб госпіталізовані з травмами, пише ІА Волинські новини.

Як повідомив речник ГУ Нацполіції у Волинській області Олег Плазовський, Фольксваген під керуванням жителя Львівщини протаранив автомобіль Рено, який по інерції пошкодив ще 2 авто, які рухались в попутному напрямку.

Читайте також: У місті на Волині зіткнулись три автомобілі

Попередньо відомо про 4 постраждалих, за фактом ДТП внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286, а саме – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження.

Фото – ілюстративне.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook