У Нововолинську поліцейські виявили наркозловмисника із психотропами. Чоловік, аби приховати факт кримінального правопорушення, намагався позбутися пакету із забороненими речовинами. Правоохоронці психотропи вилучили та направили на відповідні експертизи. Про це інформує поліція Волині.

Читайте також: У Луцьку затримали закладчика наркотиків

Вчора, близько 18 години, працівники сектору кримінальної поліції відділення поліції №1 (м. Нововолинськ) на одній із вулиць Нововолинська виявили підозрілу особу. Чоловік явно нервував та намагався уникнути поліцейських. Згодом правоохоронці помітили, що громадянин викинув поліетиленивий пакет із невідомим вмістом у сніг. З’ясувалося, що в ньому знаходиться кристалічна речовина сірого кольору, ймовірно, психотропна.

Психотропи поліцейські вилучили та направили на експертизу до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України. 

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України. За незаконне придбання, зберігання, перевезення чи пересилання психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту 27-річному мешканцю Нововолинська загрожує до п’яти років обмеження волі.

Досудове слідство триває.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook