За уникнення адміністративної відповідальності житель Камінь-Каширського району запропонував співробітникові поліції 5 тисяч гривень. За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України. Про це інформує поліція Волині.

Читайте також: СБУ спіймали на хабарі начальника відділу Міноборони

Учора, 2 січня, у службовому кабінеті Камінь-Каширського відділу поліції  27-річний житель цього ж району намагався дати співробітникам групи реагування патрульної поліції хабар у розмірі 5 тисяч гривень за уникнення адміністративної відповідальності за ст. 130 (керування трап сортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння)  Кодексу України про адміністративні правопорушення та повернення йому легкового автомобіля "Audi А 4".

На місці працювала слідчо-оперативна група поліції, гроші вилучили.

Напередодні, 1 січня, співробітники поліції склали на правопорушника адміністративний протокол за керування транспортом у стані сп’яніння. Автомобіль затримали на арештмайданчик.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст.369 Кримінального кодексу України.

Читайте також: На Волині судитимуть чиновника за махінації з бюджетними коштами

Санкція статті передбачає, покарання у вигляді обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк, із спеціальною конфіскацією. Досудове розслідування триває.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook

 © Офіційний сайт Національної поліції: https://vl.npu.gov.ua/news/korupcziya/volinyaninu-za-propozicziyu-nepravomirnoji-vigodi-policzejskomu-zagrozhuje-do-4-rokiv-pozbavlennya-voli/