Зловмисника обґрунтовано підозрюють у вчиненні п’яти кримінальних правопорушень. Йому загрожує, зокрема, до восьми років позбавлення волі.     

Читайте також: На Волині невідомі пограбували школу

У лютому цього року чоловік вирвав із рук 79-річної пенсіонерки гаманець із майже 20 тис. грн. заощаджень і втік. Зловмисника зафіксували камери відеоспостереження. На встановлення особи грабіжника орієнтували особовий  склад, громадськість. Про це повідомляє поліція Волині.

У ході досудового розслідування кримінального провадження поліцейські встановили, що грабіж скоїв 49-річний житель Чернівецької області. Також поліцейські обґрунтовано його підозрюють у причетності щонайменше до чотирьох грабежів і крадіжки.

Читайте також: У Луцьку на зупинці чоловік побив і пограбував 38-річного лучанина

Слідчі за процесуального керівництва прокуратури повідомили йому про підозру у вчиненні чотирьох кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України та одного кримінального правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Йому обрали міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Досудове розслідування триває.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook