Учора, 9 грудня, слідчі детективи Головного управління Національної поліції у Волинській області у співпраці зі співробітниками обласного управління СБУ та за процесуального керівництва прокуратури області затримали 35-річного жителя Ковельського району під час збуту ним патронів.

Читайте також: На Волині затримали угруповання викрадачів елітних автомобілів (фото, відео)

Правоохоронці задокументували два факти незаконного збуту та зберігання волинянином боєприпасів. Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Про це повідомляє поліція Волині.

У нього вилучили патрони, калібру 7,62 мм, які використовують для стрільби з автоматичної вогнепальної зброї. Окрім того, в ході досудового розслідування у волинянина також вилучили різноманітні патрони за місцем його тимчасового працевлаштування в обласному центрі.

Читайте також: У Луцьку на зупинці чоловік побив і пограбував 38-річного лучанина

Слідчі поліції Волині повідомили, затриманому громадянину, про підозру в скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Вирішується питання щодо обрання підозрюваному міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook