Чоловіка, який 29 листопада минулого року зарізав свою куму, доньку атовця Яну Кривицьку, триматимуть у психлікарні в Олиці до 9 вересня цього року. 

Читайте також: Волинянин зарізав свого товариша під час п'янки

Про це йдеться в ухвалі Луцького міськрайонного суду, пише Волиньпост.

Нагадаємо, уранці 29 листопада минулого чоловік під час конфлікту у себе вдома завдавав ножові удари знайомій, 29-річній Яні Кривицькій, аж поки вона не вибігла надвір. Через численні колено-різані поранення жінка померла. У померлої залишилася сиротою малолітня дівчинка. Яна Кривицька – донька атовця з Нововолинська Валерія Степанюка

Судово-психіатрична експертиза засвідчила, що громадянин у момент скоєння злочину перебував у стані неосудності через наявне у нього психічне захворювання. 

Читайте також: На Волині розшукують чоловіка, який вбив людину (фото)

В ухвалі суду йдеться про те, що термін обраного раніше запобіжного заходу (поміщення до психлікарні) закінчується 18 липня. Утім, судове слідство ще не завершили, тож не перестали існувати певні ризики. Через це правоохоронці просили суд продовжити запобіжний захід у вигляді поміщення до психлікарні Олики на 60 днів (до 5 вересня). Суд задовольнив таке клопотання.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook