Події розгорнулися у Ківерцівському районі, де через зосередження значної кількості дубових насаджень, доволі часто фіксуються незаконні порубки цінної деревини. Про це інформує пресслужба Волинського ОУЛМГ.

Читайте також: На Волині браконьєри жорстоко розстріляли 7 ланей у вольєрі

"Досвідчені чорні лісоруби", яким лісова охорона "заважає" довести задумане до завершення, вже вдаються до кардинальних дій. Цього разу, намагаючись утекти від працівників лісової охорони ДП "Ківерцівське ЛГ", лісопорушники спеціально спричинили аварійну ситуацію. У результаті службовий автомобіль з’їхав у кювет.

Як згодом вдалося встановити, лісопорушники – мешканці селища Цумань.

Днями автомобілі – легковик та два буси, які належать цим особам, були помічені біля місця самовільної порубки дуба у Сокиричівському лісництві. Зважаючи на таку кількість задіяного транспорту, очевидно, що чоловіки планували більше. Але завадила лісова охорона.

Читайте також: За інформацію про вбивство ланей на Волині обіцяють значну винагороду

Учора, 4 грудня, було затримано автомобіль, що спричинив аварійну ситуацію, в результаті чого службовий транспорт лісової охорони ДП "Ківерцівське ЛГ" з’їхав у кювет.

Попередньо групою оперативного реагування машину було помічено у місті Ківерці. Працівники поліції затримали автівку у місті Рожище. Підозрілий автотранспорт  затримано для з’ясування обставин та проведення слідчих дій.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook