Учора в Камені-Каширському працівники сектору реагування патрульної поліції зупинили мотоцикл VIPER AKTIVE, водій якого рухався без державних номерних знаків. Керував транспортним засобом 51-річний житель району.

Читайте також: "400 доларів за оформлення авто": волинські митники погоріли на хабарях (фото)

Щоб уникнути адмінвідповідальності за порушення правил дорожнього руху, він запропонував правоохоронцям неправомірну вигоду у сумі 500 грн. Поліцейські викликали на місце слідчо-оперативну групу. Про це інформує поліція Волині.

Намагався відкупитися від адмінвідповідальності і 55-річний водій скутера Honda Dio. Подія трапилась учора в Ратному. Транспортний засіб чоловіка не був зареєстрований у встановленому законом порядку, тож він надав поліцейським гроші, аби уникнути покарання. На місце прибула слідчо-оперативна група.

Читайте також: На Волині під час чергового траншу затримали прикордонника-хабарника (фото)

За цими фактами внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція чи обіцянка службовій особі надати їй або третій особі неправомірну вигоду, а так само надання такої вигоди за вчинення чи невчинення службовою особою в інтересах того, хто пропонує, обіцяє чи надає таку вигоду, чи в інтересах третьої особи будь-якої дії з використанням наданої їй влади чи службового становища) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає штраф від п’ятисот до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або на той самий строк.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook