На території Волинської області не виявлено жодного лабораторно підтвердженого випадку захворювання на коронавірус. Про це під час брифінгу щодо заходів із протидії коронавірусній інфекції у Волинській області повідомила заступниця голови Волинської облдержадміністрації Тетяна Щербак.

Читайте також: В Івано-Франківську підтвердили нові випадки захворювання коронавірусом

Тетяна Щербак зазначила, що за даними Центру громадського здоров'я станом на 10 ранку 23 березня в Україні лаборатортно підтверджених 73 випадки коронавірусу.

"На Волині станом на 12:30 23 березня жодного пацієнта з цим вірусом не підтверджено. Але ми очікуємо два результати щодо волинян, які мали позитивний результат експрес-тестів", – наголосила чиновниця.

З підозрою на коронавірусну інфекцію в області нараховується 11 осіб. Загалом з початку епідемії таких осіб було 26 і всі вони виявилися негатиними.

"Наголошуємо, що сьогодні офіційно підтвердити коронавірус можна лише за результатами лабораторного дослідження. Швидкі тести не дають точного результату", – наголосила Тетяна Щербак.

Читайте також: Ще один народний депутат заразився коронавірусом, – Гончаренко

Зазначимо, що за даними ЦГЗ, станом на 10:00 23 березня в Україні 73 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 3 летальні, 1 пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні. За добу було зафіксовано 26 нових випадків.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook