У мережі інтернет з’явилося відео, на якому автор стверджує, що голова Володимир-Волинської РДА Наталія Василець у робочий час в барі "Маяк" розпиває алкоголь.

Читайте також: Порошенко до Палиці: Я не дам працювати Волиньприродресурсу

Відео зняв депутат Володимир-Волинської районної ради, голова районної організації ВО "Свобода" Павло Карпюк, пише БУГ.

"Ось таким чином голова Володимир-Волинської РДА Наталія Василець проводить свій робочий час. Сьогодні в Володимирі-Волинському була сесія районної ради, напевно так голова відмічає її завершення. Я розумію, що кожен має право на відпочинок, але посадова особа такого рангу напевно мала б це робити не під час робочого дня, бо рядові працівники собі ж такого не дозволяють, хоча після побаченого, чому голові можна, а простому працівникові ні?", – написав Карпюк у мережі Фейсбук.

Читайте також: "Ми стикнемося з тим, що у нас зникне робоча сила", – Ігор Палиця у Волиньраді

Допис набув широкого резонансу та за добу набрав понад 4 тисячі переглядів. Думки користувачів соціальної мережі розділилися.

Одні висловлюють відверте обурення та запропонували передати відео для губернатора області Олександра Савченка, адже саме голова ОДА призначає та звільняє керівників на таких посадах. Інша частина користувачів засудила дії депутата, мовляв, це все робиться через майбутні вибори.

Журналісти інтернет-видання "БУГ" зверталися до Наталії Василець, аби взяти коментар. Однак ні на повідомлення у Фейсбук, ні на телефонні дзвінки, чиновниця не відповідає.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter