На Волині компанія молодих хлопців жорстоко побила та зґвалтувала 22-річну дівчину Людмилу із села Ветли Любешівського району.

Читайте також: Сліди від удушення та порваний одяг: на Волині зґвалтували дівчину

Про це повідомляє Вісник.

Зі слів матері потерпілої – Тетяни, її донька разом зі своїм знайомим та його другом поїхала автівкою у сусіднє село Невір на застілля. З цим хлопцем вона познайомилася на заробітках, разом поверталися додому.

У будинку, де проходило застілля, була компанія хлопців. Через деякий час охмелілі молодики почали чіплятися до дівчини, а коли вона почала чинити опір – побили її та зґвалтували. Матір розповідає, що за словами доньки, знайомий, який і запросив її на святкування (відзначали повернення із заробітків), почав захищати її, але молодики побили його.

– У неї дуже болить голова. Лице сильно побите, одне око геть опухло. Сьогодні її в лікарні "понаколювали" уколами, понавиписували усього. Ми зараз чекаємо у відділку поліції, нас мають покликати до слідчого. Донька сидить і в неї дуже трусяться руки, – каже матір.

Читайте також: Намагався зґвалтувати, зламав ребра і задушив: з'явилися страшні деталі вбивства 14-річної дівчинки (фото)

Привіз постраждалу додому, за словами пані Тетяни, той же знайомий хлопець, який і запросив її на застілля. Вона була у жахливому стані, весь одяг на ній був розірваний.

Станом на 19 годину 20 листопада матір з донькою перебували у відділку поліції в Любешові.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook