Станом на ранок 4 квітня у Любешівському районі не зареєстровано жодного випадку коронавірусної інфекції. Підозра на коронавірус – у двох людей, в тому числі у п’ятимісячної дитини.

Читайте також: У пацієнтів Луцької міської клінічної лікарні підтвердили коронавірус

Дитина, як повідомляється на сайті Любешівської РДА,  із с. Залаззя, перебуває в інфекційному відділені Любешівської центральної районної лікарні. Зразки біологічних матеріалів від дитини відправили  сьогодні на дослідження у вірусологічну лабораторію ДУ "Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України".

Результати щодо однієї особи, з підозрою на коронавірусну інфекцію, про яку було повідомлено на сайті РДА 3 квітня – ще не надійшли.

Любешівське відділення Камінь-Каширського відділу поліції ГУНП у Волинській області перевірило дотримання заходів ізоляції 230 осіб із 271, які прибули із-за кордону.

Читайте також: Повідомили, з ким спілкувалася інфікована коронавірусом волинянка та хто вона така

Загалом же станом на 22 годину 4 квітня в Україні, за даними ЦГЗ, є 1225 лабораторно підтверджених ПЛР-дослідженням випадків COVID-19. Усього в Україні зафіксовано 32 летальні випадки від COVID-19, 25 осіб вже одужало — повторне лабораторне дослідження не виявило вірусу в організмі. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook