За останню добу на Волині зареєстровано 10 нових випадків захворювання на COVID-19. Про це інформує Волинський обласний лабораторний центр. 

Читайте також: В Україні за добу збільшилася кількість інфікованих коронавірусом

Зокрема, з нововиявлених випадків – 1 у дитини та 4 у медичних працівників.

Найбільше випадків зареєстовано в Ковельському  районі – 4 (в тому числі 1 летальний), по одному випадку зареєстровано у містах Луцьк, Нововолинськ, Володимир-Волинськ, Любомльському, Турійському, Маневицькому районах.

Загалом станом на 10.00 18 травня в області зареєстровано 625 випадків COVID-19, які підтверджено лабораторно методом ПЛР, з них 53 у дітей та 147 у медичних працівників. Одужало 150 осіб, з них 12 дітей та 43 медичних працівники. 17  випадків хвороби завершилось летально, в тому числі померло 2 медичних працівники.

Кількість підтверджених випадків COVID-19 в області (по днях)

 

Читайте також: В Україні за добу збільшилася кількість інфікованих коронавірусом

Всього з початку року зареєстровано 1636 підозр на ймовірне зараження новим коронавірусом, з них за попередню добу надійшло 23 повідомлення про підозру на COVID-19. 

Найбільше кількість підозрілих випадків зареєстровано у містах Луцьк (7), Нововолинськ (7) та Ковель (4), в інших районах реєструються поодинокі випадки.

В області методом ПЛР на виявлення вірусу COVID-19 вірусологічною лабораторією протестовано 4244 особи, в тому числі за останню добу – 140 осіб.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook