Коронавірусну інфекцію виявили у шести прихожан однієї релігійної громади. Про це повідомили 9 червня під час брифінгу у Волинській ОДА.

Читайте також: У лікарні на Волині помер інфікований коронавірусом 63-річний чоловік

Як зазначають в ОДА, невтішна епідеміологічна ситуація на сьогодні склалася у Камінь-Каширському районі, де зареєстровано 8 нових випадків коронавірусної інфекції. Серед них – три працівники медичних закладів.

Зокрема, спалахи виявили у селах Черченської сільради, де зафіксували 9 випадків коронавірусу (3 – у селі Черче та 6 – у селі Підбороччя).

"Двоє хворих померли – по одному в селах Черче та Підбороччя. Захворіли шестеро прихожан однієї релігійної громади. Отже, звідси можемо зробити тільки один висновок – коли відвідуєте релігійні зібрання, будь ласка, дотримуйтеся карантинних заходів", – зазначили в ОДА.

Читайте також: Коронавірус в Україні: за добу виявили понад 390 нових випадків інфікування

Нагадаємо, що за останню добу на Волині зареєстровано 34 нових випадки захворювання на COVID-19: Ківерцівський район – 11, Камінь-Каширський район – 8, Ратнівський район – 5, Турійський район – 3, м. Луцьк – 3, Луцький район – 2, Іванничівський район – 1, Маневицький район – 1. Один випадок хвороби завершились летально (Камінь-Каширський район).

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook