Впродовж тижня на дорогах району трапилось 3 дорожньо-транспортних пригоди, 1 з яких з травмованими. Про це повідомляє Любомльський відділ поліції.

Читайте також: На Волині два легковика злетіли з дороги у кювет (фото)

25 листопада о 23:35 32-ох річний водій автомобіля "Мерседес Спрінтер" рухаючись по автомобільній дорозі "М-07" сполученням "Київ-Ковель-Ягодин" зі сторони міста Ковель в напрямку МАПП "Ягодин", здійснив наїзд на пішохода – 34-ох річного жителя міста Ковель, який переходив автодорогу у невстановленому місці.

Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження у вигляді: забитого відламкового перелому лівої малогомілкової кістки та госпіталізований в травматологічне відділення.

Відомості за вказаними фактами внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 КК України. Триває досудове слідство.

Читайте також: З'явилися деталі загоряння таксі у Луцьку (відео)

Також, за минулий тиждень працівниками відділу поліції виявлено 1 факт керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння (з початку року 206).

Протягом тижня працівниками груп реагування патрульної поліції Любомльського відділу поліції в ході виконання службових обов’язків щодо нагляду за дотриманням правил дорожнього руху виявлено 214 порушень ПДР (з початку року 6915).

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook