На Волині водій маршрутки "Нововолинськ − Ковель" накинувся з залізною палкою на дівчину, яка була за кермом автомобіля.

Читайте також:Повідомили про п'ятого постраждалого в автотрощі за участі маршрутки у Луцьку

Про цей інцидент пише Оксана Болкуневич−Постольник у соцмережі Facebook.

"Нещодавно стала свідком моторошного і неприемного інциденту. Близько 9 години ранку я разом з доньками чекала маршрутку до Ковеля на зупинці було близько 6 чоловік, серед них моя знайома, яка також прямувала до Ковеля. Поблизу нас зупинилось авто, за кермом була зовсім юна дівчинка і запропонувала моїй знайомій підвезти її до Ковеля. Дівчата були добре знайомі. В той момент коли дівчина сідала до авто, дорогу їй перегородила маршрутка звідти вибіг весь красний від злоби хлопчина в руках він тримав широку залізну палку, якою почав лупцювати машину, кричати що поб'є вікна, якщо пасажирка не виїде.

Мої діти отримали неабиякий стрес постійно повторюючи, мама ходи звідси. Я не буду падати до рівня водія, який своєю нецензурною лексикою вигнав навіть мене в краску. Ви знаєте здивувало навіть не те що по світі ходять такі хами і хворі на голову люди, а те що за всією цією ситуацією спостерігали наші "доблесні поліцейські", які навіть не підійшли і не спитали що коїться.

Хоча водій маршрутки довго лупив машину ногами, чим спричинив страшенний стрес юній водійці, яка плакала...

Люди, я в шоці, куди котиться світ, ми хочемо мир в державі. Про який мир може бути мова, якщо ми не можемо мирно жити тут? Де поділись рицарі, які і в вогонь і в воду...

Падати до рівня бидла і підіймати руку на жінку − це кожен герой. Лише мучить запитання, чи поліз би цей шофер лупцювати машину, якби за кермом сидів чоловік, чи тільки до жінок пригати герой. В наш складний для України час, ми добиваем один одного своєю жорстокістю.

Люди задумайтесь, зло породжує зло.

P.S: А таких водіїв-хамів треба гнати з роботи поки людей не покалічили", − йдеться у дописі.

Читайте також: 25-річний волинянин загинув у жахливій автотрощі на Рівненщині (фото 18+)

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook