У Любешеві невідомі побили валютника та відібрали його рюкзак зі значною сумою грошей у гривнях та доларах.

Читайте також: Шахраї-валютники ошукали людей на 2,7 мільйона гривень

Інцидент трапився у суботу, 8 лютого, повідомляє інформаційне агентство "ВолиньPost" з посиланням на власні джерела.

Інформацію про напад на чоловіка у Любешеві підтвердили і в секторі комунікації поліції Волині. Додали, що тих, хто скоїв злочин, наразі розшукують.

Правоохоронці повідомили, що 8 лютого до поліції надійшла заява від жителя райцентру Любешів. Заявник повідомив, що цього ж дня по 7 годині ранку троє невідомих осіб по вулиці Партизанській у Любешеві, застосувавши насильство, відкрито викрали в нього рюкзак, в якому була значна сума коштів. Потерпілий звернувся за медичною допомогою до центральної райлікарні.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 5 статті 186 Кримінального кодексу України. Йдеться про грабіж, вчинений в особливо великих розмірах або організованою групою.

Читайте також: Українці зможуть купувати валюту по-новому

Наразі тривають заходи, спрямовані на встановленні всіх осіб, причетних до скоєння цього злочину та притягнення їх до відповідальності.

Тож поліція звертається до громадян, котрим відома будь-яка інформація про осіб причетних до скоєння цього кримінального правопорушення, невідкладно повідомити за номером телефону: 050 982 0499, або на лінію служби "102" поліції.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook